Plantenruilbeurs Groei & Bloei Veluwezoom

DE STEEG – Op zaterdagochtend 12 oktober was er van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur weer een ruilbeurs van najaarsplanten bij ’t Parkhuis in De Steeg.

Zowel leden als niet-leden van Groei & Bloei waren welkom om mee te doen aan deze gezellige bijeenkomst. Het is een mooie kans om uw plantenbestand aan te vullen, of te veranderen. De deelnemers werden ontvangen in het Parkhuis met koffie of thee met wat lekkers.

Vanaf 9.30 uur kon men de planten, stekken, bollen en knollen inbrengen en buiten uitstallen op het zeil, ook deze keer waren er weer bijzondere soorten ingebracht.

Het ruilen van de planten gebeurde in 3 belrondes deze begon na de koffie/thee en de verkoop van de lootjes voor de verloting. Met deze verloting van bijzondere vaste planten en verwilderingsbollen sloot men de ochtend af. En kon men onder het genot van nog een kop koffie of thee napraten.

Er waren deze morgen 28 liefhebbers aanwezig op deze ruilbeurs.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden