Concert “een nieuw begin” in kader van de Allerzielenviering

Foto: 190903fotoPRVlicht

VELP – Tijdens de Allerzielenviering, op 3 november 2019 in de Grote kerk te Velp, geeft Panta Rhei Vocaal in samenwerking met Joep Everts een concert met als titel “een nieuw begin”.

Allerzielenviering “een nieuw begin” 

Met Allerzielen herdenken we de mensen die overleden zijn en die we liefhebben. Iedereen reageert anders op het verliezen van een dierbaar iemand, maar het gevoel van pijn, verlatenheid en leegte is waarschijnlijk heel herkenbaar.

Toch blijkt na verloop van tijd dat deze pijn niet blijft voortduren en dat je dierbare op een andere manier met je verder leeft. Door deze ervaring kun je ook op een andere manier naar je leven kijken, wellicht bewuster en met meer aandacht voor aspecten van het leven waaraan je vroeger voorbij ging.

Het koor Panta Rhei Vocaal wil dit in het concert samen beleven in zang, muziek en teksten. Slagwerker Joep Everts zal met zijn subtiele klanken van verschillende slaginstrumenten deze sfeer ondersteunen.

Graag nodigen ze je van harte uit deze bijzondere viering mee te maken, op 3 november, aanvang 15.30 uur, Kerkstraat 32.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden