Echtpaar Jeurissen-Kemperman 65 jaar getrouwd!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op maandag 21 oktober om 16.00 uur bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Jeurissen-Kemperman in Rheden ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer en mevrouw Jeurissen leerden elkaar kennen in de winkel van slagerij Burghart in Rheden. De heer Jeurissen is altijd slager geweest. Zijn ouders hadden een groentewinkel in Dieren. De heer Jeurissen ging als slagersknecht werken bij Hanskamp in Dieren. Mevrouw Jeurissen-Kemperman was, zoals dat nu wordt genoemd, interieurverzorgster. Als oudste dochter hielp ze natuurlijk ook mee in het huishouden van het gezin.

Uit hun huwelijk zijn 3 dochters geboren. Inmiddels hebben ze 7 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft altijd in Rheden gewoond en meer dan 60 jaar in de Korenbloemstraat.

Het echtpaar houdt zich graag bezig met puzzelen, lezen en TV kijken; en vooral sport, ook spelen ze graag samen rummikub. Ze zijn dankbaar dat ze samen in goede gezondheid in Rheden mogen wonen.

De heer Gerardus Hendrikus Antonius Jeurissen is geboren op 20 april 1926 in Dieren. Mevrouw Johanna Maria Kemperman is geboren op 4 juni 1931 in Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Echtpaar Jeurissen-Kemperman 65 jaar getrouwd 21-10-2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden