Concert van Vocaal Ensemble Van Zings in Sint Nicolaaskerk Ellecom

Foto: Vocaal Ensemble Van Zings

ELLECOM – Onder de titel: “De Derde van Van Zings” geeft Vocaal Ensemble Van Zings op zaterdagavond 26 oktober haar derde concert in de Sint Nicolaaskerk in Ellecom.

Vocaal Ensemble Van Zings is een klein ensemble uit Dieren waarvan de zangers uit de wijde omgeving komen. Tijdens de repetities zingen zij a capella. Bij dit concert krijgen ze ondersteuning van een aantal professionele muzikanten.

Het repertoire van Van Zings zou je opmerkelijk kunnen noemen. Ze zingen niet één specifieke stroming of componist, maar brengen graag een mix van klassieke stromingen ten gehore van zowel bekende als onbekende componisten.

Op het programma van 26 oktober staan dit keer stukken van onder andere Monteverdi, Buxtehude, Mozart, Beethoven en Hensel. Echt een historisch, maar levendig en intens programma op een prachtige plek.

Waar en wanneer wordt het concert gegeven?

  • Zaterdagavond 26 oktober 2019
  • Nicolaaskerk – De Friedhof – Ellecom
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Entree:
    • 10 euro voorverkoop via de leden of via [email protected]
    • 12 euro aan de deur
    • 5 euro kinderen en jongeren tot 16 jaar

Wie geeft het concert:

Concert door Vocaal Ensemble Van Zings uit Dieren, onder leiding van Marjolein Berkvens, met medewerking van instrumentaal ensemble: Pauline Schenck, klavecimbel/orgel; Tara Kumar, cello; Kees Hilhorst en Femke van der Winkel, viool; Sabine Schijf, altviool.

Dirigent Marjolein Berkvens over deze avond:

“Dit concert belooft weer een echt lief-en-leed programma te worden waar wij met veel plezier en met hart en ziel mee bezig zijn. Graag delen we dit met het publiek. Wij heten u van harte welkom bij De Derde Van Zings!”

Let op! Grote belangstelling…

Er is grote belangstelling voor dit concert. Wilt u komen? Stuurt u dan een mail naar [email protected]. Dan hoort u of er nog kaarten beschikbaar zijn.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden