Halloweenavond in Velp-Zuid

Foto:

VELP – In een deel van Velp-Zuid is het op 25 oktober 2019 griezelen geblazen. Huizen zijn versierd en er lopen Zombies rond tijdens het Halloween evenement.

Bezoekers kunnen een route lopen en bij huizen aanbellen voor een snoepje of een andere verrassing. Aanmelden voor dit Halloweenfeest kan tot 20 oktober  (kosten 50 eurocent) Aanmelden kan op Facebook HalloweenVelp. Kinderen die zich aanmelden krijgen een bonnetje waarmee ze Chocolademelk, een suikerspin en een broodje knakworst kunnen krijgen.

Snoep of je leven (Trick or Threath)

De organisatie hoopt dat veel mensen meedoen en hun huis versieren of zich verkleden in Halloweenstijl. Aanwonenden kunnen aangeven dat kinderen welkom zijn om aan te bellen door een kaars, of lantaarn bij de deur te zetten.

De straten die in de route liggen zijn:

Dr.schaepmanstraat – Albertina Agnesstraat – Louisestraat – Charlottestraat Titus Brandsmastraat –  Troelstrastraat – Wiardi Beckmanstraat – Thorbeckestraat –  Dr Willem dreeshof – Herman Heijermansstraat – Van Kolplein – Groen van Prinstererstraat  – Elzenstraat – Hertog Arnoudstraat – Van heeckerenstraat tot aan de Buurtcentrum De poort – Bronkhorststraat.

Spookslot

Buurthuis De Poort is op deze avond een spookslot. Hier is ook de EHBO en een wc aanwezig.

Deelnemers gezocht

De organisatie zoekt nog extra mensen die verkleed willen lopen op de route (figuranten) en vrijwilligers voor op de route .
Die kunnen zich aanmelden op Facebook HalloweenVelp

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen