COSBO-bijeenkomst “Wijzer door informatie”

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op donderdag 24 oktober organiseert het “COSBO” een themabijeenkomst in “Café-Partycentrum Ons Huis” aan het Mr. B van Leeuwenplein in te Rheden. Inloop met koffie/thee vanaf 13.30 uur en aanvang om 14.00 uur. 

De informatiebijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle senioren uit de gemeente Rheden en Rozendaal. Wethouder Gea Hofstede zal de bijeenkomst openen waarna 4 gastsprekers een korte presentatie houden, maar bovenal uw vragen zullen beantwoorden.

“Een middag waar we kunnen praten en vragen stellen over zaken die ons in het dagelijks leven bezighouden. Wat kan ik digitaal maar vooral wat kan ik als ik NIET digitaal ben.”

Formulierenhulp

Humanitas zal het hebben over hulp bij moeilijke formulieren/brieven.; u kunt hier terecht als u een brief heeft ontvangen die u niet begrijpt of een formulier moet invullen waar u moeite mee heeft.

Bankzaken

De Rabobank zal ter sprake brengen hoe u nog rekeningen kunt betalen en andere bankzaken kunt doen zonder internet. En hoe veilig is het betalen via internet.

Gemeente Rheden

Het klantencontact centrum van de gemeente Rheden zal het hebben over het communiceren van de inwoner met de gemeente. Hoe kan ik zaken regelen als ik geen internet heb.

Bibliotheek Veluwezoom

Naast uitlenen van leesboeken, organiseert de bibliotheek ook vele bijeenkomsten waar u uw digitale vaardigheden kunt aanleren en oefenen. Denk aan het internetcafé en het leren omgaan met computer en internet 

Na de presentaties is er nog gelegenheid om vragen te stellen aan de diverse gastsprekers, dus blijf niet met uw vragen zitten maar kom donderdag de 24e naar Café-Partycentrum Ons Huis!

Voor informatie over deze bijeenkomst: Arthur Ohm 026 – 363 56 97 [email protected] of Anne Bruger: 06-54292342.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden