Team PA uit Rheden gaat voor de 10de keer Alpe d’Huzes bedwingen!

Foto: Agnes Rijnbende - Sanders

RHEDEN – Met een recordaantal deelnemers doet Team PA uit Rheden komend jaar mee aan de Alpe d’Huzes. En dat is niet voor niets, want het team doet al voor de tiende keer mee aan het evenement.

10-jarig jubileum

Hoewel het nog bijna acht maanden duurt voordat duizenden Nederlanders de mythische Alpe d’Huez gaan beklimmen, voor de 15e editie van het evenement, kwam Team PA vrijdagavond op een gure oktoberavond al bij elkaar. Met de voorbereiding kun je niet vroeg genoeg beginnen, en stiekem waren de drijvende krachten achter Team PA voor de afgelopen editie al bezig met het 10-jarig jubileum.

bijna 40 deelnemers hebben zich al aangemeld om mee te gaan!

Tijdens de kick-off avond hebben de teamleden zich aan elkaar voorgesteld en werden er direct plannen gesmeed om zoveel mogelijk geld op te halen. Want daar draait het allemaal om. Geld bij elkaar brengen voor onderzoek naar kanker. Om ervoor te zorgen dat kanker geen dodelijke maar een chronische ziekte wordt.

Maanden vol activiteiten!

De avond, die plaatsvond in de muziekhal in Rheden, was meteen de aftrap van maanden vol activiteiten die georganiseerd zullen worden door leden van Team PA. Want de week in Frankrijk, begin juni, is het moment waar het team naartoe werkt, maar de weg ernaar toe is minstens zo belangrijk. Ook de supporters van de deelnemers spelen daarbij een belangrijke rol.

Al €233.000 opgehaald!!

Team PA deed voor het eerst mee in 2011. In dat jaar werd €80.000 opgehaald. In totaal is het team, in wisselende samenstellingen, goed voor €233.000 voor het goede doel. Dit jaar is het streven om het recordbedrag uit 2011 te evenaren.

Wilt u ook doneren…?

Dat kan, ga naar www.teampa.nl en doneer ieder gewenst bedrag!!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Alpe d'HuZes 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0