Dierens bronwater maakt u ponden lichter

Foto: Micro

DIEREN – Op zaterdagavond 2 november 2019 speelt Toneelvereniging Micro de voorstelling ‘Een waterdicht idee’ in de grote zaal van Theater Theothorne in Dieren. Een blijspel in drie bedrijven die de lachspieren danig op de proef zal stellen.

Samen met hun nieuwe regisseur Dick van Ooijen, heeft het Dierense toneelgezelschap maanden hard gewerkt en gerepeteerd om de toneelliefhebber op 2 november te kunnen trakteren op een ouderwets gezellige toneelavond voor jong en oud.

Tessie en Roel runnen samen het nieuwe afslank- en verjongingsinstituut ‘De Snöde Fleut’, een instituut gebaseerd op helend bronwater uit de gelijknamige Zweedse bron. Een buffet met knäckebröd, worteltjes en het bronwater uit De Snöde Fleut laten de overtollige ponden van de klanten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de eerste blije gasten schrijven louter lovende reviews over het gezondheidsinstituut.

Een plekje bemachtigen is lastig, het instituut is al voor weken vooruit volgeboekt. Maar is van dit Snöde Fleut water wel zuivere koffie te maken? U bent getuige van de aankomst van een nieuwe groep gasten, waarvan er een aantal al snel argwaan krijgen.

Dan komt er ook nog onaangekondigd een journaliste binnenlopen die over de Zweedse Snöde Fleut wil komen schrijven. Kom kijken en bepaal zelf hoe waterdicht het verhaal van Tessie en Roel is.

Loterij

Naast de bekende Micro-gezichten, spelen dit jaar maar liefst vijf nieuwe leden mee. De voorstelling ‘Een waterdicht idee’ begint op 2 november om 20:00 uur, de grote zaal van Theothorne gaat open om 19:30 uur. In de pauze zal ook dit jaar weer een grandioze loterij worden gehouden.

Kaarten bestellen

Kaarten voor het blijspel ‘Een waterdicht idee’ zijn te koop bij Primera Sloot, Schouwburg Theothorne of direct op de website van Micro: www.micro-toneel.nl. Kaarten kosten €9,- per stuk. Micro ziet u graag op 2 november in Theothorne!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden