Duurzame Huizen Route in gemeente Rheden

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Ook inwoners van gemeente Rheden doen mee aan de Duurzame Huizen Route.

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om een goede keuze te kunnen maken.

Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen. In heel Nederland stellen huiseigenaren gastvrij hun woning open en vertellen over hun aanpak, ervaringen en de keuzes die zij hebben gemaakt.

Op www.duurzamehuizenroute.nl/rheden is te zien welke woningen er in de buurt opengaan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader.

Maak kans op een weekend weg

Ga je op bezoek of stel je zelf je woning open? Dan maak je kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden