Inloopochtend in “De Serre van Rozendaal” over inkomensbeleid en schulden

Foto: .

ROZENDAAL – Op woensdag 30 oktober 2019 wordt er op de wekelijkse inloopochtend in De Serre van Rozendaal aandacht besteed aan inkomensbeleid en opvang bij schulden voor inwoners van gemeente Rozendaal. 

Ook al komt armoede in gemeente Rozendaal weinig voor, maar.., als het je treft, is het heel ingrijpend. Daarom heeft de gemeente Rozendaal een beleid om mensen met een laag inkomen te ondersteunen. Dit beleid is gelijk aan dat van de gemeente Rheden, die voor gemeente Rozendaal het inkomensbeleid uitvoert. Ook schulden kunnen leiden tot een laag inkomen. 

Op 30 oktober ontvangt de Serre van Rozendaal twee sprekers die u als aanwezige wat meer over kunnen vertellen. 

U bent vanaf 10 uur van harte welkom in de Serre van Rozendaal, aan de Kerklaan 15. Het programma begint om half 11 en duurt ongeveer een uur. 

Mevrouw Jansma, beleidsmedewerker bij de gemeente Rozendaal, praat u als aanwezige, kort bij over het inkomensbeleid van de gemeenten Rheden en Rozendaal. De heer Mesritz, voorzitter van SUN (Stichting Urgente Noden), vertelt over de werkzaamheden van zijn organisatie. 

Na het informatieve gedeelte is er, zoals altijd, voldoende gelegenheid om bij te praten, de inloopochtend eindigt op de bekende tijd, 12:30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen