“Wensen komen uit” voor March- en Showband Rheden

RHEDEN – Eerder dit jaar hebben verenigingen de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven voor de wensactie van de Deka Markt. Hieruit zijn 3 goede doelen gekozen: V.V. Worth Rheden, de March- & Showband Rheden en Scouting de Rhedense Pioniers.

De actie “Wensen komen uit” van de Deka Markt is begonnen op 17 november en liep t/m zaterdag 14 december. Gedurende deze actie periode kreeg u bij aankoop van speciale actie producten gratis wensmuntjes. Deze muntjes heeft u kunnen doen in de box van een van bovenstaande goede doelen, die daarmee een leuk zakcentje konden verdienen voor hun vereniging.
jf9cg53c1c5nwqu2b2y253cxy
Door zich op een zo origineel mogelijke manier te promoten is het voor één doel zelfs mogelijk om de wensen te verdubbelen. Alle verenigingen hebben zich de afgelopen weken dan ook druk ingezet om extra wensmuntjes te scoren. V.V. Worth Rheden hielp mensen met inpakken van hun boodschappen, de March- & Showband Rheden gaf zorgde er voor dat de Pietenband een muzikaal optreden verzorgde met allerlei Sinterklaasliedjes, en Scouting Rhedense Pioniers had een lekker warm vuurtje gemaakt waarboven marshmallows warm konden worden gemaakt.
pzo6xoykjk0a3n6pj4ilr396e
In totaal had de Rhedense Deka Markt €2.250,– te verdelen over de 3 doelen. De 1e prijs bedroeg voor de March- en Showband Rheden €1.000,- de 2e prijs ad €750,- voor Scouting Rhedense Pioniers €750,– en de 3e prijs ad €500,– voor Worth Rheden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

yr53wmoikcsp1yp450yovlp0j
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen