Fysio Donders Velp betrekt haar nieuwe onderkomen aan de Arnhemsestraatweg te Velp

VELP – Fysio Donders heeft op 25 oktober haar nieuwe vestiging “Villa Daalhuizen” geopend. De nieuwe vestiging werd geopend om ook in deze regio zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn door middel van fysiotherapie, ergotherapie en haar andere specialisaties en disciplines.

Het officiële programma startte om 17:50 uur en om 18:10 uur werd de nieuwe vestiging officieel geopend door burgemeester Carol van Eert van gemeente Rheden.

Aansluitend was er een borrel en de mogelijkheid om het pand te bezichtigen. Villa Daalhuizen is gevestigd aan de Arnhemsestraatweg 346 in Velp. Familie, kennissen en personeel zijn een lange tijd bezig geweest met het opknappen om het pand zoveel mogelijk in de oude staat terug te brengen. In het achterste gedeelte zitten de  ook de behandelkamers en in de kelder is een grote oefenruimte gecreëerd.

Fysio Donders Velp kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen met haar team en u de komende jaren van dienst te mogen zijn!

Kijk voor meer informatie ook op: https://fysiodonders.nl/velp-fysiotherapie/.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden