‘Muziek aan Huis’-festival Velp/Rozendaal

Foto:

VELP/ROZENDAAL – Op zondag 27 oktober 2019 wordt er volop muziek gemaakt in Velp en Rozendaal  tijdens het ‘Muziek aan Huis’-festival. Het is de tweede editie van dit festival waar opkomend en gearriveerd muzikaal talent optreedt voor dorpsgenoten.

Niet in officiële zalen, maar in huiskamers van particulieren die hun woning openstellen voor drie optredens van maximaal 30 minuten. Ook verzorgingshuizen doen mee.

Wandelen, fietsen, vervoer

Het publiek kan naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen. Voor wie slecht ter been is: voor vervoer wordt desgewenst gezorgd. De feestelijke opening van de middag is in De Serre van Rozendaal. De burgemeester van Rozendaal, mevrouw Ester Weststeijn-Vermaat zal daar het startsein geven.

Praktische informatie

  • Festival Muziek aan Huis, zondagmiddag 27 oktober 2019, vanaf 14.00 uur
  • Opening door Ester Weststeijn – Vermaat, burgemeester van Rozendaal om 12.00 uur in De Serre van Rozendaal: Kerklaan 15.

Doel Muziek aan Huis

Muziek aan Huis wil via muziek de onderlinge ontmoeting van bewoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Het is een festival voor en door dorpsgenoten. Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel – iedereen is welkom.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden