Regionale Toerfietsclub de Veluwerijders sluit jubileumseizoen feestelijk af

Foto: vaelouwe

DIEREN – Afgelopen weekend (25 t/m 27 oktober) heeft de Regionale Toerfietsclub de Veluwerijders haar 50 jarig jubileumjaar feestelijk uitgezwaaid. Veel fietsactiviteiten in het kader van het 50-jarig jubileumjaar bepaalden dit seizoen de agenda van de vereniging.

Feestelijk aangekleed werden onder andere de openingsrit, 2 Daagse, de jubileumbijeenkomst in Theothorne, de Hap en Traptocht en natuurlijk de afsluitingsrit.

Het laatste weekend van oktober is traditioneel de afsluiting van het zomerseizoen dat begint in het eerste weekend van maart met de openingsrit. Dit keer werden de leden na de afsluitende fietstocht opgevangen bij Sportvilla Lomar, waar sinds mei van dit jaar het vertrekpunt van de fietsritten is gepland. Tijdens een gezellig samenzijn werden de leden getrakteerd op een stuk gebak met koffie of thee.

Op zoek naar nieuwe (fiets)leden

De Toerfietsclub kan best weer wat nieuwe leden gebruiken en nodigt iedereen dan ook uit om zich te melden via de volgende website: www.veluwerijders.nl. Het fietsen in een groep biedt vele voordelen…, je krijgt een buddy die jou de kneepjes van het fietsen in een groep leert, in de groep rij je lekker uit de wind, je bouwt geleidelijk een heerlijke conditie op, je komt op plekken die je nooit eerder hebt gezien, ook bepaal jezelf hoe hard je wilt fietsen. De Veluwerijders kent 4 groepen die hun eigen tempo fietsen.

Benieuwd?

Kijk dan voor informatie op: www.veluwerijders.nl of stuur jouw vraag naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0