Geslaagde opening van de Pop-Up Store ‘Show It’

Foto: Vincent leerling Het Rhedens

DIEREN Afgelopen zaterdag 2 november was het zo ver en is officieel de Pop-Up Store Show-It geopend. Dit is een projectinitiatief van Kiwanis Rheden in samenwerking met Het Rhedens De Tender.

Na de opening door wethouder van de Gemeente Rheden Gea Hofstede en Gouverneur Kiwanis Nederland Carel Maass, kwamen veel geïnteresseerden kijken, maar nog veel belangrijker…, niet alleen kijken maar ook kopen. Initiatiefnemers kregen diverse complimenten over de inrichting van de ruimte en beschikbare artikelen.

Kiwanis Club Rheden “De Veluwezoom” heeft besloten dat een bedrag van minimaal €2500, opbrengst vanuit de Pop-Up winkel, ten goede van het landelijk lustrumproject van Kiwanis Nederland zal komen. Te weten Stichting Het Vergeten Kind. Deze Stichting verzorgt vakanties voor kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen. Alle Kiwanis clubs in Nederland streven er naar om voor dit lustrumproject de komende jaren 250,000 euro met diverse projecten te verzamelen.

Openingstijden van de Pop-Up Store Show It, Wilhelminaweg 30 zijn:

  • maandag      13.30 – 16.00 uur
  • woensdag     10.00 – 15.00 uur
  • donderdag    13.30 – 16.00 uur
  • zaterdag       10.00 – 15.00 uur

Informatie

Boeken, cd’s, Lp’s, Ep’s etcetera ontvangt de organisatie van de Pop-Up Store graag, mits in goede staat. Deze kunnen, na afspraak, in de Pop-Up Store Show It worden ingeleverd. Graag van te voren even e-mailen of bellen. (06 53394768 of e-mail [email protected])

Op de foto van links naar rechts: Kiwanis Rheden Ap Lammers , wethouder Gea Hofstede, Gouverneur Kiwanis Carel Maas en locatie Directeur de Tender Lydia Droge.

(Fotograaf: Vincent, leerling De Tender)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden