Mantelzorgers laten zich verwennen op de Dag van de Mantelzorg

RHEDEN – Zaterdag 9 november waren zo’n 90 mantelzorgers bijeen gekomen uit de gemeente Rheden of Rozendaal, zij werden ontvangen in het Sandton Hotel De Roskam aan de Arnhemsestraatweg in Rheden om een middag verwend te worden en te ontspannen.

Alle mantelzorgers werden rond 13.30 uur ontvangen in de Roskam met een kop koffie of thee met wat lekkers alvorens Lidy Kelderman van MVT Rheden/Rozendaal iedereen hartelijk welkom heette. “Ik ben blij dat u allen gekomen bent, we gaan u vanmiddag eens lekker verwennen, we hebben een mooi programma samen gesteld met muziek van de band Something Else er is een optreden van een goochelaar Henk Arnoldus, en er worden regelmatig hapjes en drankjes  geserveerd. Maar voordat het programma begint geef ik eerst het woord aan burgemeester Ester Weststeijn van de gemeente Rozendaal.” 

Zij sprak haar grote waardering uit aan alle mantelzorgers: “Het is helaas geen gewoonte een ander zomaar te helpen maar soms is er ook geen keuze als vader of moeder of echtgenote hulp nodig heeft. En dit soms jarenlang en daarom zich zelf soms hierdoor weg cijferen. Daarom wil ik alle aanwezigen bedanken en hoop dat zij blij zijn met onze waardering hiervoor.” Burgemeester Carol van Eert sloot zich geheel aan bij deze toespraak. “Laat u vanmiddag eens lekker verwennen en geniet aan wat u vanmiddag voorgeschoteld krijg en geniet!”

De Dag van de Mantelzorg is voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om mantelzorgers te verwennen en een middag van ontspanning te bieden. MVT Rheden/Rozendaal organiseerde deze dag in samenwerking met de mantelzorgcafés van Innoforte en Attent Zorg en Behandeling.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden