Prinsenwissel Cv. De Nölers: Prins Marcel maakt plaats voor Prins Roy

DIEREN – Op zaterdag 9 november vond de Prinsenwissel plaats bij de carnavalsvereniging De Nölers uit Dieren, Prins Marcel de 1e droeg zijn scepter over aan de nieuwe Prins Roy de 1e, en zo startte het 55-jarig jubileum van de vereniging. Dit gebeurde in hun feestburcht Theothorne aan het Callunaplein in Dieren.

Om 20.30 uur werden alle aanwezigen waaronder de gastverenigingen, Cv. De Heiknüüters uit Rheden en Cv. De Deurdauwers uit Laag-Soeren hartelijk welkom geheten door de feestcommissie van Cv. De Nölers. Waarna het Nölers lied werd gezongen door de vereniging ten teken van de opening deze avond. Er volgde diverse optredens nadat de dansgarde hun kunnen hadden laten zien.

Ook waren er drie jubilarissen die werden verrast met een bloemetje en een dankwoord voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Een raadslid nam afscheid om na jaren een stapje terug te doen, daar stond tegenover dat er drie nieuwe raadsleden toetraden, zij werden geïnstalleerd.

Hierna was het ‘ontmantelen’ van Prins Marcel de 1e en zijn adjudant Robin. Zij werden bedankt voor grote inzet, wat gezorgd heeft voor zeer een geslaagd carnavals jaar 2018-2019. Hierna volgde een act waarbij de nieuwe Prins Roy de 1e en zijn Adjudant Bram te voorschijn kwamen. Waarna het prinsenkoppel werd geïnstalleerd.

Prins Roy de 1e, bijgestaan door Adjudant Bram zwaaien dit jubileumjaar 2019-2020 met de scepter. Met hun leus: “Hop Hop alles moet Op!!”

Hierna was er volop gelegenheid voor dans en muziek en een drankje tot in de late uurtjes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: https://denolersdieren.nl/ en https://www.facebook.com/cvdenolers.nolers/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden