Hoe kom je dit jaar snel in de kerststemming?

Foto: Rhedelijk Cultureel

VELP/DIEREN – Zaterdag 7 december, zondag 8 december én zondag 15 december is er een Christmas Sing-along. Iedereen kan onder begeleiding van een professionele band en het Rhedens Fanfare Corps meezingen met bekende kerstkrakers. Dat is dé manier om een mooie kersttijd in te luiden!

Nummers als ‘Last Christmas’ van Wham, ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey en veel meer van dit soort klassiekers staan op de rol in dit concert van ongeveer een uur. Met de glühwein of de warme chocolademelk in de hand wordt dit concert er eentje die je niet wilt missen!

Op alle dagen kan je met korting naar beide voorstellingen! Kies dan voor toegangskaart: Oliver! + A Christmas Sing-Along

Band / Florian Hoefnagels, Hans Grotenbreg, Andrej Bragin, Renan Stork, Kirsten Koch, Tom Glaser, Annelies Rijk. Zangers / Marieke van der Have, Emma Loeffen, Jet Mineur en Mirjam van Wijk. Orkest / Rhedens Fanfare Corps.

  • 7 en 8 december / Onze Lieve Vrouwe Visitatiekerk, Emmastraat, Velp.
  • 15 december / Theothorne Dieren.

A Christmas Sing-along - Rhedelijk Cultureel

Oliver Twist - Rhedelijk CultureelVELP/DIEREN – Zaterdag 7 december, zondag 8 december én zondag 15 december komt Oliver Twist weer tot leven. Oliver Twist wordt geboren als arme jongen en komt op jonge leeftijd al terecht in het weeshuis van Mr. Bumble. Daar gaat het al snel mis en begint een groots avontuur.

Een avontuur met een rare begrafenisondernemer, een moordenaar, een vals dief en een bende zakkenrollers! Ga jij mee op dit avontuur?

Op alle dagen kan je met korting naar beide voorstellingen! Kies voor toegangskaart: Oliver! + A Christmas Sing-Along.

Tekst en regie / Jowin Heemskerk. Muziek / Marije Heemskerk.

  • 7 en 8 december / Onze Lieve Vrouwe Visitatiekerk, Emmastraat, Velp.
  • 15 december / Theothorne Dieren.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.rhedelijkcultureel.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden