Informatieavond over duurzaam leven in de Bibliotheek Dieren

Foto: Nederland Leest

DIEREN – Ter gelegenheid van Nederland Leest, met dit jaar het actuele thema duurzaamheid, is Energie Loket Midden Gelderland dinsdagavond 26 november te gast in de Bibliotheek Dieren.

Het Energie Loket informeert en inspireert je over energiemaatregelen en de nieuwste technologieën op het gebied van energiezuinig wonen. De informatieavond is van 19.30 tot 21.30 uur en de toegang is gratis.

Wat doet het Energie Loket Midden Gelderland?

Het Energie Loket Midden Gelderland is een laagdrempelig platform om je te informeren en te inspireren over energiemaatregelen. Het bestaat uit de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum en Rozendaal. Ze weten dus precies wat er bij jou in de buurt speelt.

Wat kun je zelf doen om zo duurzaam mogelijk te leven op het gebied van wonen, voeding en reizen? Op de informatieavond geeft Energie Loket Midden Gelderland praktische, betaalbare tips en je kunt bovendien vragen stellen.

Nederland leest en praat over duurzaamheid

In november duikt de Bibliotheek Veluwezoom tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst? Over dit onderwerp gaan we met elkaar in gesprek in bibliotheken door heel Nederland. Daarnaast doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei.

Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/nederlandleest.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden