kortingsbonnen voor het herstel van de tornado-schade

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het was 5 juni 2019 toen er onverwacht een tornado raasde over de omgeving van Rheden. Met veel schade tot gevolg. Ook voor voetbalvereniging SC Rheden.

Lichtmasten waren omgevallen, het dak was van de kleedkamers gewaaid en daaromheen waren veel schadeposten. Een groot probleem voor sportcombinatie Rheden.

Door het jaar heen hebben veel leden en vrijwilligers van de sportclub geld opgehaald om de schade te kunnen herstellen. Hoge kosten voor werkzaamheden om het terrein en het clubgebouw weer op orde te krijgen. Daarom zijn er dit jaar al diverse acties geweest om de crowdfunding vanuit SC Rheden geld op te laten halen.

Mede om iedereen te bedanken én om nog één keer extra geld  bij elkaar te krijgen zijn ze bij de sportclub een nieuwe actie gestart in samenwerking met lokale bedrijven, restaurants en winkels. Deze bedrijven hebben in het kader van  de Subono sponsoractie gratis een leuke korting beschikbaar gesteld.

De leden van Sportcombinatie Rheden gaan deze diverse kortingen de komende weken verkopen in de vorm van kortingsbonnen. Het zijn er in totaal 18! Leuke kortingen van lokale ondernemers bieden mensen niet alleen de kans om de club dit jaar nog één keer te steunen maar dragen zelf ook een steentje bij.

Kortingen die natuurlijk hoger moeten uitvallen dan de kosten die de aanschaf met zich mee brengt. Een win-situatie voor iedereen die de club een warm hart toe draagt.

Bedrijven die onder andere meedoen aan deze actie zijn: een lokale supermarkt, een bloemenwinkel, een speelgoedwinkel, een snackbar, restaurants, kledingwinkels, maar ook een bekende fastfoodketen.

Meer informatie is te vinden op de deelnemerspagina van Sportcombinatie Rheden via www.subono.nl/rheden. Kijk dus snel online naar alle kortingen en koop direct een van de 3 versies waarin de 18 kortingsbonnen zijn verwerkt. Natuurlijk kun je ook wachten tot een van de leden aan de deur is geweest.

Steun de vereniging en krijg korting! Wees snel want dan kun je de kortingsbonnen nog gebruiken rond de feestdagen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen