Politie houdt man aan na schietincident Waterstraat te Velp

Foto: politie.nl

VELP – Afgelopen dinsdagavond is er een man aangehouden in verband met het schietincident bij de tussenwoning aan de Waterstraat te Velp. Mogelijk is het de schutter, er werd afgelopen maandagavond minimaal drie keer gericht geschoten op de woning.

Volgens de politie heeft de schutter bewust op de woning geschoten, tegen de klok van 20:00 uur op maandagavond heeft er kort een personenauto, voor het huis geparkeerd gestaan, volgens andere media zou de schutter uitgestapt zijn en drie keer gericht op de woning hebben geschoten. Er waren op dat moment drie mensen in de woning aanwezig. Er raakte niemand gewond.

De politie sluit niet uit dat er meerdere mensen bij de schietpartij betrokken zijn en hoopt daarom op meer tips in deze zaak, eventuele getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via het Tipformulier.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden