Dirigent Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt gaat op de knieën bij jaarconcert

VELP – Het jaarconcert van Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt had op zaterdag 30 november een Gouden randje, de dirigent Nick Reuter vroeg zijn vriendin Kaylee Arents tijdens het concert ten huwelijk, waarbij hij op de knieën ging en haar de ring aanbood. Het antwoord was ”Ja graag schat!

Na een welkomstwoord om 20.00 uur van de voorzitter opende de muziekvereniging met A Brige to Far gevolgd door onder andere nummers zoals: Band of Brothers, een medley van Grease Dancing, 

Voordat de pauze begon riep de dirigent Nick Reuter zijn vriendin Kaylee Arends naar voren hij bedankte haar voor alle steun en begrip altijd als hij weer eens weg moest voor een repetitie of vergadering van de muziekvereniging en ging hij op de knieën en vroeg haar ten huwelijk. Na het já-woord speelden alle leden van de muziekvereniging “Lang zullen zij leven”.

Na de pauze volgde onder andere Musical Highlights, Bee Gees On March en de avond werd afgesloten met Bohimischer Traum. Het was een geslaagde avond die goed bezocht werd. Het was een mooie muzikale afsluiting van dit seizoen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden