Top 2000-kerkdienst in de Grote Kerk van Velp

Foto: Grote Kerk Velp

VELP – Op zondag 29 december 2019 is er om 10.00 uur een Top 2000-kerkdienst in de Grote Kerk van Velp. Zij vragen inwoners van Velp om samen een Top10 samen te stellen voor Velp.

Kies jouw favoriete nummer dat voor jou een goed verhaal vertelt: een liedje dat je geraakt heeft of waar je veel aan hebt gehad, een liedje dat jou verhaal vertelt en daarom voor jou een goed verhaal is.

Voer je nummer in op de website www.top2000kerkdienst.nl/velp. Op deze website kun je 3 nummers kiezen uit de Top2000, maar je mag ook een nummer inbrengen dat niet in de lijst staat. Bij het stemmen kan een motivatie geven worden waarom je dit nummer kiest. Daarbij kun je aangeven of deze motivatie mag worden voorgelezen tijdens de kerkdienst.

Van de ingebrachte (pop)liedjes gaan ze een mooie kerkdienst samenstellen, waarbij de meest genoemde (pop)liedjes een plaatsje krijgen.

Graag stemmen/opgeven vóór zondag 15 december.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden