Chocolademelkrit Velpse tweewieler liefhebbers 2019

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De nieuw opgerichte groep enthousiastelingen onder de naam Velpse Tweewieler Liefhebbers organiseert op korte termijn nog even in 2019 een bijeenkomst voor tweewieler liefhebbers van fietsen en brommers.

Een gezellig samen zijn onder het genot van een kop chcolademelk en een aardige rit rondom Velp. De Velpse V.TL. is net opgericht en dacht toch nog even 2019 leuk af te ronden.

Over de club:

“We zijn o.a. enthousiast geworden tijdens de eerdere twee Gazelle jubileum ritten in Velp en Dieren en willen graag dat de tweewielers uit de eigen verzameling en van anderen zo veel mogelijk de weg op gaan”.

Zondag 22 december 2019 nodigen ze liefhebbers van fietsen en brommers van 25 jaar en ouder uit deel te nemen aan de bijeenkomst in Velp. Ze verzamelen vanaf 11.30 uur en gaan de rit rijden om 13.00 uur. Plaats; Stationsplein in Velp.

Deelname kost niets een bijdrage mag. Om een beetje inschatting te krijgen hoeveel rijders er komen kan er gereageerd worden via het formulier in deze link

Bij te slecht weer vervalt de activiteit! Volg ze op; Facebook.

Chocoladerit

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden