Kerstboom op marktplein in Rheden wordt wensboom

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 7 december organiseren de ondernemers van Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers “Kerst op het plein”. Dit wordt een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de Pomp waar we met het dorp de lampjes in de kerstboom ontsteken.

Kinderen kunnen hierna hun wensen in de boom hangen, zodat de kerstboom ook een wensboom wordt! Om 19.00 uur zal Hans Westdijk, van pannekoekhuis Strijland, de boom in het licht zetten.

Zaterdagavond is het Dorpsplein gehuld in kerstsfeer met warme chocomel en vuurkorven. Verder kunnen kinderen hun wens voor 2020 op een kaartje schrijven en deze in de boom hangen. De wenskaartjes zullen op de avond zelf beschikbaar zijn, maar je mag natuurlijk ook zelf een eigen wenskaart maken! Ook mag je een versiering of kerstbal in de boom hangen. De kerstboom is van ons allemaal!

Het doel is niet dat de organisatie actief wensen laat uitkomen maar dat de kinderen hun wens voor de toekomst kunnen uiten en daarmee de boom versieren. De tijd zal leren welke wensen daadwerkelijk uitkomen.. We hopen dat je zaterdag komt helpen om er een mooie boom en avond van te maken!!

“Kerst op het plein” wordt mede mogelijk gemaakt door Pannekoekhuis StrijlandJD Security SystemsDrukkerij HesseReklamat, Coop Rheden, Schoenmakerij Rob Neijenhuis, Vrijwillige brandweer Rheden en Dieren en vele anderen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden