Oud papier voor en door Harmonie Unisono Velp

Foto:

VELP- Zaterdag 14 december halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp zuid.

Meer Muziek in de klas

De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project “Meer Muziek in de klas”. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden. De leerlingen kunnen zich aanmelden voor een  proefpakket van enkele muzieklessen voor slechts € 10,-. Voor informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u terecht op www.unisono-velp.info.

Inzamelgebied oud papier

Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’; Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden