Pubers onderwerp cabaretvoorstelling bij RhederArt in Theothorne Dieren

Foto: Govert de Roos

DIEREN – Pubers zijn het onderwerp van de voorstelling waarmee de cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth zaterdag 14 december om 20:00 uur bij RhederArt in Dieren optreden. ‘Tis hier geen hotel’ is de titel van hun voorstelling in Theothorne.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft (gehad) of zelf ooit puber is geweest.

Zaterdag 14 december 2019 om 20:00 uur, Theothorne Dieren, kaarten zijn inclusief administratiekosten en een drankje na de voorstelling (Voorstelling heeft geen pauze). Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u €1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt. Kaarten kunt u bestellen via: https://rhederart.nl/reserveren/. Kijk voor meer informatie en het volledige programma van Theater RhederArt op: https://rhederart.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden