14 december organiseert 4Noppes een Sponsorkerstmarkt

Foto: 4Noppes

DIEREN – Om ook in de toekomst in een deel van de kosten van huur, website, gemeentelijke belasting, energie- en watergebruik e.a. te kunnen voorzien voor de weggeefwinkel, organiseert 4Noppes op zaterdag 14 december een Kerstsponsormarkt in haar tuin aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 te Dieren.

Om in een deel van haar onkosten te kunnen voorzien heeft 4Noppes onlangs ook nog een veiling gehouden. Hiermee is 2/3 van de onkosten van weer een maand weggeefwinkel gedekt. 4Noppes wil iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Voor een prikkie kan iedereen 4Noppes steunen door (vaak heel bijzondere) kerstballen/-bomen, kerststallen, kerstengelen en ander moois te kopen. Vanaf 15:30 uur is iedereen welkom, ongeacht uw achtergrond.

Er zal deze dag géén inname van nieuwe spullen zijn, en ook is de weggeefwinkel deze ochtend niet open, om de voorbereidingen van de middag te kunnen treffen door de vrijwillige winkelmedewerkers.

4Noppes is te bereiken op: 06-44881557 en via Facebook: 4Noppes.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden