12 nieuwe imkers ook dit jaar weer in het zonnetje gezet!

RHEDEN – Tijdens de laatste verenigingsavond van de Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken overhandigd wethouder Marc Budel de diploma’s aan de geslaagde cursisten.

Maandagavond 9 december heeft de Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken de geslaagde cursisten van de basiscursus imkeren weer in het zonnetje gezet en hebben zij het felbegeerde diploma in een feestelijk bijeenkomst in ontvangst genomen

Inmiddels traditioneel, vindt op de laatste verenigingsavond van het jaar de diploma uitreiking plaats aan de geslaagde cursisten van de basiscursus bijenhouden. Dit jaar zijn maar liefst twaalf cursisten geslaagd. Na een inleidende toespraak over het belang van bijen voor de biodiversiteit overhandigde wethouder Marc Budel weer met veel plezier de diploma’s aan de trotse nieuwe imkers. Daarnaast ontvingen de geslaagden van de ‘bijen-wethouder’ ook de Biodiversiteit Waaier die door de gemeente Rheden is ontworpen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: http://debijenstal.nl/.

De Biodiversiteit waaier is gratis te downloaden: https://www.rheden.nl/Bibliotheek/Documenten/Inwoners/Wonen_leefomgeving/Duurzaam_Wonen/Biodiversiteit_waaier.pdf. Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen dat kunt u die aanvragen via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden