Laatste Repair Café Velp van 2019

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Aankomende zaterdag, de 21ste december, is er weer een editie van Repair Café Velp in Buurthuis de Poort, de laatste van 2019.

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Met laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen de vrijwilligers u ook helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Zij kunnen u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u toch met een van deze apparaten bij de vrijwilligers van het Repair Café Velp komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

Zoals u van het Repair Café gewend bent, is de service gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat het Repair Café vraagt is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Het Repair Café Velp is 21 december open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers ook de tijd krijgen om een laatste reparatie nog uit te voeren.

Het Repair Café Velp ziet u en uw te repareren spullen graag in Buurthuis de Poort aan de van Heeckerenstraat 201 te Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen