Studenten Hogeschool Van Hall Larenstein op zoek naar antwoorden

VELP – Vijf 2e jaars studenten International Development Management aan de Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp, zijn een onderzoek gestart onder inwoners van gemeente Rheden naar het kennisniveau en de mening over de energietransitie in de gemeente Rheden. Zij nodigen u uit om een korte enquête in te vullen om hier achter te komen.

Wat is energietransitie?

We zijn er allemaal op de hoogte van…, we moeten snel op een andere manier omgaan met energie. Er zullen de komende jaren grote veranderingen plaats vinden van de huidige aard en vorm van het energiesysteem naar een ander systeem met andere vormen van energie en de manieren hoe we daar nu mee omgaan. Zuiniger, milieuvriendelijker, duurzamer en we zullen allemaal meer gebruik moeten gaan maken van alternatieve of andere energievormen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Energietransitie - International Development Management

Wat weet u hiervan? En hoe denkt u hierover? Wat kunt u er aan bijdragen?

Vragen die allemaal aan bod komen in de kort durende enquête die de studenten Helena, Dewi, Julia, Aniek en Jamila graag aan u willen voorleggen in de Enquête Energietransitie.

Zij bedanken u alvast hartelijk voor uw deelname aan dit onderzoek.

De vragenlijst zal een paar minuten van uw tijd in beslag nemen en er zal betrouwbaar met uw informatie om worden gegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u via de mail contact opnemen met [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen