4Noppes weggeefwinkel Dieren tijdelijk gesloten wegens vakantie

Foto: 4Noppes

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is gesloten op 28 december en 4 januari vanwege vakantie. 4Noppes is in die periode wel bereikbaar voor tussentijdse afspraken en er zal geklust worden in en om het pand.

Met een gemiddeld aantal van 70 bezoekers en 25 innames van mooie, goede spullen per zaterdagochtend is de weggeefwinkel in Dieren aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 nog altijd een groot succes. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden die er ook ècht voor iedereen is. Er is immers genoeg om te delen en voor ieder wat wils!

Onder andere vanwege de beperkte ruimte die er ter beschikking is moet er ook opgeruimd, geklust en heringedeeld worden en ook organisatorisch wordt heringericht. De tijd dat de winkel dicht is, willen de medewerkers die geen vakantie houden hier zo goed mogelijk voor benutten. Organisaties kunnen in deze periode spullen komen ophalen of brengen en een afspraak maken via telefoon 06-44881557. 11 januari 2020 is de weggeefwinkel weer open van 10. 00 tot 13.00 uur.

4Noppes is gedurende deze periode ook gewoon bereikbaar op tel. 06-44881557. Per e-mail zijn we te bereiken op [email protected], Facebook: 4Noppes en algemene informatie via website: www.4noppes.nl .

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen