Notariskantoor de Kroon vanaf nu zonder Joke de Kroon

Foto: Notariskantoor de Kroon

INGEZONDEN – “Bijna twintig jaar ben ik met veel plezier notaris geweest in de gemeente Rheden. Ik heb in die jaren heel veel lieve, interessante, kleurrijke, ontroerende en bijzondere mensen ontmoet en zaken voor hen mogen regelen.” Zo vertelt Joke de Kroon.

“Het is nu echter tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière. Per 1 januari 2020 geef ik het stokje door aan mijn opvolger, de heer mr. Yorick van Hassel. De naam van het kantoor en de werkwijze verandert niet. De mensen van Notariskantoor De Kroon blijven op een betrokken, persoonlijke manier notariële diensten van hoge kwaliteit leveren. Ik ga zelf verder als notarieel adviseur en Interim kandidaat-notaris onder de naam “Joke de Kroon Notarieel Advies en Interim kano”, gevestigd aan de Korte Klauwenhof, 6942 HW Didam. Mailadres: [email protected].”

“Ik dank al mijn relaties voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen twintig jaar en de mooie gesprekken die ik met vele van hen mocht voeren. Het is helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk van mijn vertrek op de hoogte te stellen (meer dan 218.000 cliënten!) Vandaar dat ik langs deze helaas onpersoonlijk weg mijn vertrek als notaris meedeel.”

Velp, 24 december 2019.

Meer weten over Notariskantoor de Kroon? Kijk dan op: www.notarisdekroon.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden