Dierense cartoonist Wytse Noordhof presenteert ‘Was getekend Wytse N.’

Foto: Wytse Noordhof

DIEREN – Zondagmiddag 2 februari presenteert de Dierense cartoonist Wytse Noordhof in de Bibliotheek Dieren zijn in eigen beheer uitgegeven boek ‘Was getekend Wytse N, een terugblik op 50 jaar tekenwerk’.

Hij vertelt over zijn werk, hoe zijn carrière begon nadat hij een cartoonwedstrijd van dagblad Trouw won, en voor welke bladen en opdrachtgevers hij illustreerde. Ook is er een expositie van zijn tekeningen, livemuziek van pianist Faucon de Klijn en violiste Rini van Dijkhuizen én de gelegenheid om Wytses boek te kopen en te laten signeren.

Vijftig jaar tekenwerk

‘Was getekend, Wytse N.’ is een bundel van 140 pagina’s en 170 illustraties (cartoons, strips, reisschetsen en portretten). Zijn cartoons kenmerken zich doordat ze je aan het denken zetten en je tegelijkertijd laten glimlachen. Noordhof werkte onder meer voor dagblad Trouw, verschillende gemeenten en tijdschriften.

Van tevoren aanmelden

Wytses boekpresentatie is zondag 2 februari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Geïnteresseerden kunnen de middag gratis bijwonen, maar moeten zich wel vooraf aanmelden. Dat kan in de Bibliotheek Dieren of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden