WieKent Rheden wordt Stichting WieKentRheden

Foto: Wim de Knegt

DOESBURG/RHEDEN – Nadat het startschot had geklonken van de Beursvloer, die Doesburgs Rhedense Uitdaging afgelopen november organiseerde, rende Marjon Weijzen van WieKentRheden meteen naar notaris Jeroen ter Linde.

De notaris was er om de matches te bekrachtigen, maar maakte zelf de eerste match: gratis statuten opstellen voor WieKentRheden en officieel een stichting van dit prachtige initiatief maken. Deze bestuursvorm past beter bij WieKentRheden om structureel culturele activiteiten te organiseren voor en door het dorp Rheden.

Als tegenprestatie krijgt het Doesburgse notariskantoor vijf vrijkaarten voor voorstellingen en workshop tijdens WieKentRheden 2020, op 12 en 13 september.

Belangstellende makers, vakdocenten, mindfullnesstrainers, websitebouwers, fondswervers en andere vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel die de kersverse Stichting houdt op 21 januari in het Brantsenhuis.

Daar wordt behalve geborreld ook gebrainstormd over het programma van de komende editie.

Meer info en aanmelden: Anja van Hal (06-16344130; [email protected]).

(Foto: Wim de Knegt (foto), Rob Wormskamp, Margo van Stratum, kandidaat-notaris Monique Wijnhoven, Marjon Weijzen, Anja van Hal)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden