Masterclass Wijn & Spijs voor de feestdagen

VELP – By the Grape winery houdt op 14 december een Masterclass met maar liefst 8 Wijn & Spijs combinaties onder begeleiding van chef-kok Ron van der Kuil en haar eigen vinoloog Chantal Driesen.

Uiteraard wordt er gedacht aan de komende feestdagen, na deze Masterclass van twee uur kunt u met 8 recepten en bijpassende wijn tips goed voorbereid de keuken in! 
Extra: 10% korting op al je wijnaankoop diezelfde dag!
Datum: 14 december 2013
Tijd: 15 -17 uur
Locatie: Proeflokaal By the Grape winery Velp, Hoofdstraat 21
Kosten: € 52,50 per persoon
Bijzonderheden: Minimum aantal deelnemers 8 pers.
Kijk op bythegrape.nl/agenda  voor meer informatie, klik hier om je aan te melden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen