Voorleesfeestjes voor peuters en hun ouders bij bibliotheek Veluwezoom

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari staat het Prentenboek van het Jaar “Moppereend” centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen.

In de bibliotheken Dieren, Rheden, Velp, Oosterbeek, Doorwerth en Renkum kunnen peuters en hun ouders deelnemen aan een voorleesfeestje waar dit boek wordt voorgelezen.

Voorleesfeestje

Op 22 januari starten we de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesfeestje in de Bibliotheek Dieren. Wethouder Dorus Klomberg leest voor uit het Prentenboek van het jaar. In de Bibliotheek Oosterbeek leest wethouder Marinka Mulder het boek voor op woensdag 29 januari. Iedereen die mee wil doen is welkom. Deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot 20 januari via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

De Voorleesfeestjes van de bibliotheek, waar en wanneer?

  • Woensdag 22 januari inde Bibliotheek Dieren
  • Donderdag 23 januari Rheden, in voorportaal kinderdagverblijf in de Kroeseboom
  • Vrijdag 24 januari in de Bibliotheek Velp

De voorleesfeestjes beginnen om 9.30 uur en zijn rond 10.15 uur afgelopen. Om 10.30 start er een nieuwe ronde, die duurt tot 11.15 uur. Je kunt bij je aanmelding op de website kiezen voor het tijdstip van je voorkeur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden