Activiteiten voor 65-plussers in de gemeente Rheden en Rozendaal

Foto: activiteiten-gids.nl

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Heeft u als 65-plusser goede voornemens voor 2020 en zoekt u nog een leuke activiteit voor komend jaar op het gebied van kunst en cultuur, sport en ontmoeting? Wilt u misschien gaan schilderen, een internetcafé bezoeken, op zwemles gaan of vaker naar de film?

Neem dan een kijkje in de activiteitengids voor inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal, die afgelopen najaar is uitgebracht.

Cultuurbedrijf RIQQ heeft samen met Sportbedrijf Rheden, Bibliotheek Veluwezoom en een groot aantal partners, de gids samengesteld. Naast de grote hoeveelheid lopende cursussen, zijn ook eenmalige activiteiten, aanbod op afspraak en de meeste amateurverenigingen in de gids opgenomen. Lezingen, voorstellingen en exposities vindt u in het overzicht achterin.
Van Rozendaal en Velp tot Ellecom, Dieren en Laag-Soeren; alle dorpen van de gemeente Rheden zijn in de gids meegenomen. Voor wie wil, is er altijd iets te doen in de buurt.

Verspreiding

U kunt de gids doorbladeren op uw computer of tablet via de website www.activiteiten-gids.nl. Ook kunt u daar het aanbod uitprinten, bijvoorbeeld alleen van uw eigen dorp. Mocht u zelf geen printer hebben, dan kunt u iemand uit uw buurt vragen dit voor u te doen. Ook is de herkenbare, gele gids op te halen of in te zien op de bekende locaties, zoals: De Dumpel en Het Raadhuis in Velp, Dorpshuis Rheden, Gemeentehuis De Steeg, Dorpshuis Ellecom, De Bundel Dieren, ’t Sprengenhus Laag-Soeren en de Kerk van Rozendaal.

De activiteitengids is mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van Fonds Sluyterman van Loo en de gemeente Rheden. Hiermee wil de gemeente kunst en cultuur, sport- en ontmoetingsactiviteiten een rol laten spelen in haar doel om inwoners gezond, veilig en relatief gelukkig te laten wonen, werken en recreëren, jong te laten zijn en ouder te laten worden.

U kunt de gids direct inkijken via de website www.activiteiten-gids.nl of via de websites van Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Activiteitengids 65-plussers gemeente Rheden & gemeente Rozendaal

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden