Dushi Huis Ellecom zoekt een pedagogisch medewerker (M/V)

Foto: Dushi Huis Ellecom

ELLECOM – Bij het Dushi Huis werken en leven de hulpverleners met kinderen en jongeren die niet bij hun ouders kunnen wonen. Hiervoor zoekt het Dushi Huis mensen die van aanpakken weten en houden van een uitdaging. Vind je het ook tijd om anders te werken in de jeugdzorg? Zoek je een leef- en werkomgeving waar dit mogelijk is? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een enthousiaste, pedagogisch medewerker met:

Minimaal 2 jaar werkervaring in de jeugdzorg; – MBO-opleidingsniveau 4 Jeugdzorg en HBO’ers met relevante opleiding; – Liefst een hbo werk- en denkniveau en ervaring met pubers; – Het talent een veilige, stabiele en liefdevolle leefomgeving te creëren; – Ruime en flexibele inzetbaarheid zowel doordeweeks als in het weekend, incl. slaapdiensten; – Een ‘hands-on’ mentaliteit, die het overzicht bewaart en een echte doener is; – De ambitie anders naar de zorg voor kinderen te kijken; – Zin om de uitdaging aan te gaan in een groeiende organisatie, waarin een meer dan gemiddelde flexibiliteit en commitment gevraagd wordt; – De wens om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Taak / Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg, opvoeding en ontwikkeling van de kinderen in een Dushi Huis en werkt hierbij volgens de Dushi-methodiek; – Onderdeel hiervan is het leefklimaat en het werken in verschillende rollen. Van planner, sfeermaker en moeder tot netwerker; – Werktijden zijn onregelmatig op basis van de juiste ondersteuning aan het kind.

Dit bieden wij:

Een uitdagend en rijk leven met kinderen die jouw hulp en aandacht meer dan nodig hebben; – Wonen en werken in een inspirerende omgeving waar 24/7 geleefd wordt en saaiheid is uitgesloten; – Een uitgebreid trainingsprogramma waarbij alle elementen van de Dushi-methodiek (SKJ-accreditatie:54,5 punten) worden doorlopen in het eigen Leerhuis.

Arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden worden in overleg bepaald, net zoals het aantal contracturen. – Onze financiële middelen worden in de eerste plaats ingezet voor de kinderen en in de tweede plaats voor de medewerkers. – Er wordt altijd gestart met een contract van een zeven maanden, waarvan één maand proeftijd. – De kennismakings- en selectiedag is op zaterdag 7 maart 2020.

Informatie en sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en beschik je over de gevraagde kwalificaties, ervaring en specifieke functie-eisen? Stuur dan je Curriculum Vitae en een motivatiebrief naar: [email protected] t.a.v. Jan Willem van Rossum.

O.v.v. Vacature Dushi Huis Ellecom

Neem voor meer informatie over de vacature op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur contact op met het Dushi Huis, tel. 06-31003801 en vraag naar Maurits van Ravesteijn. Of neem een kijkje op www.dushihuis.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden