Informatiebijeenkomsten politie en brandweer blijken zeer succesvol

RHEDEN – Ongeveer 800 ouderen kwamen inmiddels naar de drie gehouden informatiebijeenkomsten betreffende “Veiligheid in en om het huis”. Gemeente Rheden heeft uitnodigingen rond gestuurd naar alle 60+ bewoners binnen de gemeente.

Tijdens deze bijeenkomsten die gegeven worden in het kader van de landelijke brandpreventieweken, werden er zowel door de politie als de brandweer tips gegeven op het gebied van veiligheid in en om het huis.
t7v2r27670yw1f567y5s7q97x
Donderdagochtend was de derde bijeenkomst, nu in het dorp Rheden, de bedoeling was om de informatiebijeenkomst te houden in het dorpshuis maar al snel bleek dat deze ruimte te klein zou zijn door de vele aanmeldingen en werd er uitgeweken naar Ons Huis op het dorpsplein. 
Zo’n 230 ouderen  waren aanwezig en luisterden aandachtig naar de vele adviezen die gegeven werden om te voorkomen slachtoffer te worden van oplichting of brand.
bsqupdgcpq2ngbnnh647f1hr2
Binnen dit project volgt er nog één avond in Nieuw-Schoonoord in Velp.  
Op  11 oktober is er ook nog een Veiligheidsmarkt voor Jong & Oud bij het ROC A12 en op de parkeerplaats van de Dumpel in Velp. Op deze middag kunt u ook weer veel informatie vergaren op gebied van de veiligheid, Klik op de onderstaande link voor meer informatie:
rparsynlgpfw9pr1af1a1gzbh
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen