De Posbank Challenge op 4 april 2020 doet u ook mee?

Foto: Posbank Challenge 2020

RHEDEN – De Posbank Challenge op 4 april 2020, een uniek evenement voor jong en oud, waarbij verschillende tochten op en rond de Posbank zijn uitgezet.

Omcirkel zaterdag 4 april 2020 in je agenda, want de Posbank Challenge is het evenement voor de fietsliefhebber. Op en rond de iconische parel van de Veluwe worden verschillenden activiteiten georganiseerd. Jong en oud komt aan zijn trekken en je steunt met je deelname gelijk het goede doel. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het KWF voor onderzoek naar kanker. Slotstuk van de dag is een speciale “support ride” voor Team PA uit Rheden, dat dit jaar voor de 10de keer meedoet aan Alpe d’Huzes.

Posbank Challenge, 4 april 2020, van 10:00 – 16:00 uur.

Speciaal onderdeel van de Posbank Challenge is de “Team PA Support Ride”. Een korte afsluitende rit waarin iedereen met Team PA mee kan fietsen. Ook deelnemers op een e-bike zijn van harte welkom. Gezamenlijk wordt vanuit het centrum van Rheden vertrokken en deze tocht zal voorafgegaan worden door de man die op de Posbank wielergeschiedenis schreef; Maarten Tjallingii.

Programma:

  • Een toertocht van één tot zes rondes van +/- 30km met ruim 400 hoogtemeters per ronde.
  • Een MTB tocht van één tot zes rondes van +/- 16 km en ruim 280 hoogtemeters per ronde.
  • Een Dikke Banden race voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar.
  • Kids Obstacle run voor kinderen tussen 4 en 11 jaar.
  • Wandeltocht van 6 en 12 km in de prachtige natuur van de Veluwezoom.
  • Team PA Support Ride, korte afsluitende rit waarin iedereen met Team PA mee kan fietsen

Wil je een steentje bijdragen om kanker de wereld uit te helpen en heb je een fiets? Sluit je dan aan bij de Team PA Support Ride! De rit zal om 15:30 starten vanaf de Dorpsstraat in Rheden, ter hoogte van het Kerkplein,

Pak je fiets en doe mee! Meer informatie en inschrijven kan via: http://www.posbank-challenge.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Posbank Challenge 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden