Nieuwe studio van Studio Rheden officieel in gebruik genomen

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijdagmiddag 24 januari iets na 16:00 uur, is de nieuwe studio van Studio Rheden officieel in gebruik genomen. Wethouder Marc Budel, van gemeente Rheden, en Guus van Kleef, directeur van Omroep Gelderland, deden dit door gezamenlijk op een rode knop in de studio te drukken.

Ze deden dit nadat ze waren geïnterviewd door Thea Bremer, presentatrice van diverse programma’s van Studio Rheden.

Studio Rheden, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal is verhuisd naar de Kloosterstraat 1b in Arnhem. Sinds kort komen de uitzendingen uit een nieuwe studio naast Omroep Gelderland.

Marc Budel benadrukte het lokale belang dat een omroep als Studio Rheden heeft voor de inwoners van gemeente Rheden en Rozendaal en wenste hen natuurlijk veel uitzendplezier in deze mooie en moderne studio. Directeur Guus van Kleef van Omroep Gelderland liet weten dat de samenwerking met lokale omroepen als Studio Rheden bijzonder belangrijk is voor Omroep Gelderland.

Na de opening was het tijd voor een hapje en een drankje en konden de vele aanwezigen gezellig napraten, de studio bekijken en uitleg krijgen over de werking van alle apparatuur. Naast belangstellenden waren er ook diverse vrijwilligers aanwezig.

Thijo van Beek van TheothorneTV was ook aanwezig om een impressie van de officiële opening te filmen, zie onderstaande.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen