Eva van Rheenen-Riemersma gehuldigd in Ellecom!

ELLECOM – Afgelopen maandagavond 27 januari 2020 is Eva van Rheenen-Riemersma gehuldigd in Ellecom, Met een wereldrecord op de 5 en de 10 kilometer, 4 gouden medailles van de Winter World Master Games voor 30+ sporters in Innsbruck. En wereldkampioene op de WK Masters voor veteranen, dat dit weekend plaats vond in Collalbo in Italië werd het tijd voor een huldiging.

Rond 21.15 uur verzamelden zich zo’n 40 a 45 mensen zich op het Dorpsplein bij de muziektent waar ook muziekvereniging Excelsior zich had opgesteld. Eva van Rheenen-Riemersma werd vervolgens opgehaald bij haar huis aan de Binnenweg door leden van het Buurtcomité Binnenweg – Kastanjelaan – Laan van Avegoor.

Ze namen de blij verraste Eva mee naar het Dorpsplein waar zij ontvangen werd door wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden terwijl Excelsior’ lang zal ze leven’ speelde. Zij kreeg een bos bloemen en een cadeau van de wethouder en de toezegging de plaquette “Rhedense Sportheld 2020“ nog te ontvangen van Sportbedrijf Rheden. Ook het Buurtcomité bood haar een mooie bos bloemen aan.

Hierna werd er een groepsfoto gemaakt bij de muziektent en was er gelegenheid om haar te feliciteren en werd de avond afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen