Doe mee met de Rhedense Carnavalsoptocht!

Foto: Cv. De Heiknüüters

RHEDEN – De carnavalsoptocht vindt zoals gebruikelijk plaats op de zondag van het carnaval. Dit seizoen is dat 23 februari 2020. De start is om 13:11 uur vanaf het Meester B. van Leeuwenplein. Vanaf 12:00 uur worden alle deelnemers verwacht om zich klaar te maken en vindt de eerste beoordeling door de jury plaats.

Om 12.00 uur begint het feest voor iedereen met diverse optredens van o.a. de Dansgarde van Cv. De Heiknüüters en dweilorkesten. Ook zijn er nog meer activiteiten zoals een springkussen en een heuse clownsschool waar de kinderen een mooi clownsdiploma kunnen verdienen! Natuurlijk kan er ook weer genoten worden van het heerlijke Rheejes Vleesbreudje.

Het publiek wordt gevraagd te stemmen voor de mooiste of leukste creatie van de optocht. Vul je een stemformulier in? Dan maak je ook kans op een leuke prijs!

De optocht in een nieuw jasje!

De optocht heeft dit jaar een andere route. Grootste verandering is dat de optocht voor het eerst door de nieuwe wijk Grinthuizen gaat. Ook is er een groot wisselmoment op de Worth Rhedenseweg, waarbij alle deelnemers elkaars creaties kunnen bewonderen.

De route van de optocht is dit jaar als volgt:

Start Meester B. van Leeuwenplein. Dan Arnhemseweg – Groenestraat – Siersteen – Kareel – Klinker – Europalaan – Haverweg – Worth Rhedenseweg – Klaproosstraat – Nassaustraat – Oranjeweg – Sportlaan – Emmaweg – Methorsterweg – Oranjeweg – Groenestraat  – Arnhemseweg – Meester B. van Leeuwenplein.

Kortom, een optocht voor iedereen en voor elk wat wils dus zorg dat je erbij bent!

Wil je meedoen? Aanmelden kan via https://cvdeheiknuuters.nl/optocht/inschrijfformulier/.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen