Bram Boender brengt nieuwe song uit! Memories

Bram Boender, geboren in 1996 en woonachtig in Dieren heeft gisteren zijn nieuwe single Memories uitgebracht. We kennen hem natuurlijk allemaal wel, het is een artiest wiens carrière ooit is begonnen met een 2e plek in de Voice (….van Het Rhedens Knipogende emoticon).

Daarna heeft hij de opleiding tot artiest gevolgd, na het eindexamen is hij door een vriend in 2017 opgegeven voor het tv programma Idols. Daar lukte het Bram om tweede te worden,na deze prestatie heeft hij gedurende 6 maanden in de SBS6 realityserie House of Talent gebivakkeerd. De acht deelnemers woonden samen in een huis in Hilversum, tijdens het programma heeft hij onder andere in een vol Rotterdam Ahoy en het GelreDome opgetreden. Bram kwam daar met kerst 2018 als winnaar uit.

Naast een geldbedrag te besteden aan zijn muziek, mocht hij een singel uitbrengen. Dat is de song Memories geworden welke vrijdag 7 februari  2020 is uitgekomen op YouTube, Apple Music en Spotify.

Bram:

“Soms moet je de mooiste dingen aan de kant zetten om individueel verder te groeien. In dit geval je geliefde. In Memories beschrijf ik de last van het achterlaten, maar de vrolijkheid wat betreft de blik op de toekomst.”Memories - Bram Boender

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden