Carnavalsvereniging de Blaospiepkes op visite in Arnhem

VELP/ARNHEM – Carnavalsvereniging de Blaospiepkes uit Velp was vrijdagavond 7 februari te gast met bevriende verenigingen in het Bruishuis bij Prinses Miranda van Philadelphia aan de Akkerstraat 1 te Arnhem.

Nadat iedereen hartelijk welkom was geheten door Prins August en de plichtplegingen gedaan waren en alle carnavalsverenigingen een oorkonde hadden ontvangen van het prinselijk paar opende Prinses Mirande de 1e van Philadelphia het feest. En werd er gedanst op de muziek van DJ. Dr. Beat  – Peter Hoefnagels.

Ook waren er deze avond optredens van Zanger Peter Hermans en William Bonne van Cv. de Blaospiepkes vertolkte Mark Jordens enkele  nummers van Elvis Presley.

De zaal was goed gevuld met leden van Cv. Zondernaam, Cv. de Blaospiepkes, Cv. de Bongo’s, Cv. de Flotte suupers en Cv. Oldenburg Narren en natuurlijk de vele cliënten van Philadelphia. Kortom een gezellige en zeer geslaagde carnavalsavond voor alle betrokkenen.

De leden van Cv. Blaospiepkes doen elk jaar iets leuks voor een ander, bijvoorbeeld een bloemetje voor een oud lid en zoals nu een optreden in het Bruishuis. Zo wil men wat terug doen voor de maatschappij.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: https://www.blaospiepkes.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden