Tsjechische Nostitz kwartet speelt ‘Fanny & Felix’ in Petruskerk Spankeren

Foto: M. Nostitz Quartet

SPANKEREN – Dit voorjaar start In Goede Handen Management met een nieuwe concertserie in de Petruskerk in Spankeren. Met nu drie concerten in deze prachtige idyllische kerk krijgt Spankeren een muzikaal culturele boost.

Als eerste een concert van het Tsjechische M. Nostitz Quartet.

In hun Nederlandse tournee, die plaats vindt tussen 21 februari en 5 maart 2020 en die door negen provincies gaat, komen ze op donderdagavond 27 februari om 20.00 uur voor een concert in de Petruskerk in Spankeren. In het programma ‘Fanny & Felix’ spelen ze  een strijkkwartet van Fanny Hensel Mendelssohn-Bartholdy en een strijkkwartet van haar broer Felix.

Grijp nu uw kans om dit vermaarde strijkkwartet beter te leren kennen. Bezoek het concert op 27 februari om 20.00 uur in de Petruskerk in Spankeren en kom luisteren naar de schoonheid van de verschillende strijkkwartetten in programma’s ‘Fanny & Felix’. Of koop passe-partout kaarten voor alle drie de concerten.

Meer informatie & kaarten bestellen op spankeren.ingoedehanden.management.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden