Contactmiddag Velp: lezing Martin Idema over Bolivia

Foto: Renske Idema

VELP – Op 10 maart komt Martin Idema in woord en beeld vertellen over Bolivia tijdens de KBO-PCOB contactmiddag in de Elleboog van Nieuw-Schoonoord.

Het is een avontuur om dit min of meer geïsoleerde Zuid-Amerikaanse land te bereizen. Dat geldt zeker voor de nationale parken en het Amazonewoud ver van de bewoonde wereld, maar niet minder voor Zuidwest-Bolivia in het Andesgebied, met de grootste zoutvlakte ter wereld en met z’n gevarieerde ruige woestijnlandschap met vulkanen en veelkleurige meren vol roze flamingo’s.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Lezing Bolivia Martin Idema

(Foto: Renske Idema)

In de bewoonde wereld brengen de levendige steden uit de Spaanse tijd prachtige beelden op je netvlies, ook door de vele authentieke bewoners in hun kleurige kleding. En dan zijn er natuurlijk nog de overblijfselen uit de Inca-tijd. Het uitstapje naar buurland Peru is daar geheel op gericht met een bezoek aan de oude Inca-hoofdstad Cusco en aan Machu Picchu, de beroemdste attractie van Zuid-Amerika.

Het wordt weer een boeiende middag. Belangstellende zijn welkom.

Informatie

  • De toegang is gratis, koffie/thee € 1,- per kop.
  • Datum: 10 maart 2020
  • Plaats: In de Elleboog van Nieuw-Schoonoord
  • Aanvang: 14.00 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden