Rhedens Dorpsbelang stopt tijdelijk alle activiteiten

Foto: Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het afgelopen jaar is voor het bestuur van Rhedens Dorpsbelang een hectisch jaar geweest. Om verschillende redenen hebben zowel de voorzitter als secretaris hun werkzaamheden neergelegd. Het dagelijks bestuur is daarmee vrijwel opgehouden te bestaan.

Het gevolg van deze ontwikkeling is dat de resterende leden van het bestuur niet goed en adequaat meer kunnen functioneren. Het bestuur heeft daarom moeten besluiten om alle activiteiten tijdelijk te stoppen.

Bestuursleden gezocht!

Rhedens Dorpsbelang doet hierbij een dringende oproep aan alle leden om op zoek te gaan naar een geschikte voorzitter en secretaris. Mocht u zelf ambitie hebben om voor een bepaalde tijd één van deze functies in te vullen, meldt u zich dan aan! Kandidaten kunnen zich bij het bestuur melden via: [email protected] of 06- 46013697.

Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Daarnaast nodigt het bestuur alle leden uit voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 26 maart 2020 vanaf 20:00 uur in het restaurant van “Rhederhof” aan de Worth-Rhedenseweg 51 te Rheden. De zaal is vanaf 19:30 uur open

Het bestuur gaat tijdens deze Bijzondere Algemene Ledenvergadering graag met de aanwezige leden in gesprek en samen op zoek naar een oplossing voor de bestuurlijke crisis. Er is namelijk nog veel werk te verrichten om het dorp Rheden leuk en leefbaar te houden!

De vergadering is alleen toegankelijk voor leden van Rhedens Dorpsbelang. Bij de ingang ligt een intekenlijst.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden