10 Jarig jubileum bij De Zonnebloem afdeling Rheden-De Steeg

Foto: W. van Elk

RHEDEN – Niet één maar twee vrijwilligers werden tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem in het zonnetje gezet.

Niets vermoedend zaten de beide dames te luisteren en af en toe instemmend te knikken toen de voorzitter een inleidend praatje hield over vrijwilligerswerk in het algemeen. “Vrijwilliger zijn is niet iets vrijblijvend, het vraagt om inzet en aanwezigheid. Het is verantwoordelijkheid en verplichting. Het is dankbaar werk en schenkt voldoening”. En ineens werd het woord tot mevrouw Geertje Jansen en Mevrouw Truus Romp gericht. Beiden reageerden zichtbaar verrast.

De voorzitter prees hen omdat zij al 10 jaar lang ondanks hun leeftijd (beiden inmiddels de 80 gepasseerd) altijd klaar staan voor De Zonnebloem en een actieve bijdrage leveren aan de activiteiten van de afdeling. Hij feliciteerde hen met hun jubileum. Onder luid applaus van de andere vrijwilliger kregen de beide jubilarissen het Zonnebloemspeldje met de daarbij horende oorkonde uitgereikt en natuurlijk ontbraken de bloemen niet.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden